注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Never say goodbye~~

I don't want to leave miu miu~~

 
 
 

日志

 
 
关于我

朋友 抱拥告别明天各自远飞

文章分类
网易考拉推荐

still Remember , U Guys (mic霸老黃)  

2011-02-27 13:10:40|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 
图片

傻婆黃詩詠 , 係米好奇怪點解我仲記得我地最后一次唱K係幾時呢 ? 咁就因為你害到我坐係哥歌個大廳到 , 被個服務員以為我係米眞係黎唱K , 足足坐左一粒鐘 , 打你部Cell Phone , 你又聽5到 , 激到我痴筋啊 !

I Still Remember 果日落大雨,我去到哥歌果陣 , 成身都濕曬 ! 換作係你 , 你頂5頂得信!

你頭先竟然咁大逆不道 , 氣死俺了 !

I Still Remember 我地唱完K仲去左皇上皇果到食雪糕 ! Do u still remember?

岑雅莉 , 其實我最近都想同你Q噶, But 時差問題喇 ! 你係荷蘭 , 同我差7粒鐘!

其他In China 既Friend 記, 只要我有時間我就會Q你地 Or  Call 你地喇 !

 

 This is In恆寶:
图片

 

Finally  , 我 Post張前兩日唱K既Picture 上黎喇!


图片

 

  评论这张
 
阅读(76)| 评论(5)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017