注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Never say goodbye~~

I don't want to leave miu miu~~

 
 
 

日志

 
 
关于我

朋友 抱拥告别明天各自远飞

文章分类
网易考拉推荐

unsuccess is the success's mother  

2010-09-04 07:28:33|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

有d野就係感奇妙,,,據恍惚就係我初二既copy版,but今次比上次更加美妙~~~~

今日我再次同琴日果個黑人單挑(係居住動搖同我單挑添,好似係度林:"我琴日仲未魚肉購你!!"感!!

我當然係5會refuse哩個幫我一雪前齒既機會拉!!!

跟住我就同據來真的!~

罰球開波,結果素來而射球命中率高既中國人,竟然罰5中,射波差既黑人竟然入左,然後據開波...

據射既第一個3分竟然比我block左落來,,如果按照大陸打波既慣例,應該係我開波嘎嘛,但係據話,係美國,one on one既時候,如果係比人block既話,係持球人繼續開波,哩真係一個奇怪既例阿~!

然後據又開始琴日果種變態3分,連續2個3分+1個2分~碧分1下子拉到8:0,當時我咩都無林,就只係想入一波,

結果機會黎拉,我走 底線,跳過籃框,反手上籃命中,當時係旁邊LOOK波既黑人都拍手,I WAS SO HAPPY!!

然後據又得到2分,,我入左一個3分(其實我都係亂射嘎炸,畢竟我d 3分真係不敢恭維,)

但\係黑人就係黑人,爆發力強,射程廣,,,

一下子比據拉開分差,12:24,,

但係由於我已經LOOK開拉,所以都無咩好輸拉,就放手一博,,,,

我開始覺得我自己既突破都好犀利拉!!!!

防守上籃頻頻命中,,

結果追到25:26,,,,

但係我當時已經無力拉,,,,

黑人既耐力再次展現出來,,據連得8分,

34:25再次贏左我,,

不過我既心情並無好似琴日感down,反而係興奮,

畢竟我只係輸體能炸喔,,,,

打完波,,個體育老師同我講,如果我有興趣加入籃球隊,我可以穩最高果個體育老師,因為據負責籃球隊,,不過前體系要通過個身體檢查,,據仲叫我即刻去穩,,(哩好似我初二果陣,雖然單挑無贏到lulu,但係我就贏得一個進入籃球隊既機會)

但係由於要趕翻去上課,我同據講下個星期二先(因為星期一係labor day,我地星期一5洗翻學)

看來,我既NBA之夢仲未結束,,,

看來,我真係有機會好似阿雞講既感樣,成為下一個林書豪,,

我希望真係可以如此~~~~

我要努力阿,,,,,

至於讀書方面,今日進行左化學測驗,,,但係全部都係英國落雪,我大部分都5識,但願可以pass拉!!

  评论这张
 
阅读(45)| 评论(5)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017