注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Never say goodbye~~

I don't want to leave miu miu~~

 
 
 

日志

 
 
关于我

朋友 抱拥告别明天各自远飞

文章分类
网易考拉推荐

9.10 de 1 day  

2009-09-10 21:34:21|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

今日系教師節,首先同天下老師say 聲happy teacher's day ,

由于今日系teacher's day,我同以前d小學都翻到以前間小學去!!

好happy啊!大麥記得我,鄧碧鷰記得我,連教我地班一年級既趙老師都記得我,据地話我高左好多(不過有d5開心既系----搵5到小麥,同埋有兩個人高過我|)

個陳啓宏竟然話要同我單挑籃毬,但系俾我玩左一陣就收拾左喇!!(有d自大,會該噶喇)

以前d小學同學都變靚晒,我覺得自己好似1 d變化都無!(最羞恥既系,個胡敏儀竟然話我d牙到以嘎都未cool好,激到我生蝦咁跳!

有條友仲記得我果陣試過打到据流鼻血,,..真繫記仇既姐!!

我以為自己已經忘記晒小學既一點一滴,但經過今日,我髮覺我仲系好懷唸小學

  评论这张
 
阅读(24)| 评论(3)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017